Разгледайте нашите предложения от Автоаксесоари,Ниски цени,Бърза доставка
  • Къде се намирам

Фолио за огледало камион,бус 160Х350мм

ID Фолио за огледало камион,бус 160Х350мм

10.00 лв

8.00 лв
Добави в кошницата

Защитно фолио лепенки за странични огледала за камион,бус с размери 160Х350мм,2бр. в комплект с включена шпатула - 372049


Благодарение на специалното си покритие, това фолио улеснява видимостта при дъжд. Предотвратява оставянето на следи от дъжд върху огледалото. Значително увеличава видимостта в огледалата и подобрява безопасността. Изработено е от висококачествени материали, предпазва от драскотини и малки механични повреди.
Фолиото представлява многослоен филм и изглежда точно като екранните протектори за смартфони.
След поставянето му, огледалата ви ще бъдат винаги идеално чисти и прозрачни. Материалът, от който са направени лепенките има водоотблъскаща способност. Нито дъжд, нито кал, нито скреж ще замъгли страничното огледало, върху което е поставен филмът
Хидрофобното покритие под формата на лепенки за огледала на кола се състои от три слоя. Долната част/ основата представлява филм, към който е залепен микро нано слой, който изпълнява основната функция за защита от дъжд / мъгла / капки. Най-горният пласт е също подвижна повърхност, която се отстранява след монтиране на средния, хидрофобен слой.
В допълнение към защитата за огледалото, такъв нано микро слой може да се постави и на страничните прозорци, особено необходим за този от страната на водача. За тази цел се продават хидрофобни покрития в по-голям формат. Защитният микро филм предпазва огледалата не само от вода и мръсотия, но и от мазни петна.

Употреба:
Внимателно да почистите външните огледала, например с памучен тампон, напоен със спирт. Оставете повърхността на огледалото да изсъхне напълно, след това го позиционирайте правилно. Премахнете хартията от залепващата лента и поставете фолиото като приложите слаб натиск върху всяко огледало или стъкло. Уверете се, че е прикрепено надеждно.

Цената е за комплект 2бр

Фолио за огледало камион,бус 160Х350мм