Разгледайте нашите предложения от Автоаксесоари,Ниски цени,Бърза доставка
  • Къде се намирам

БУКСА OBD-2 ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛ

ID БУКСА OBD-2 ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛ

28.00 лв

20.00 лв
Добави в кошницата

БУКСА OBD-2 ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛ - ELM-327 SJ16
ELM-327 е уред за тези, които им е писнало всеки път при святкане на някоя лампичка на автомобила да ходят при майстор и да плащат за да им прочете и изтрие грешката която е записана.С това устройство имате възможност сами да следите грешките ,които записва вашия автомобил и да ги изтриете,съща така имате възможност да следите и оборотите на двигателя,скоростта на автомобила,моментен среден разход,средна скорост,изминато разстояние,температура на маслото,температура на двигателя,оставащи километри до свършване на горивото и много други.
ELM-327 е уред за автодиагностика за автомобили с OBD-2 букса.
Уреда работи посредством Bluetooth,съвместим с всички IOS(необходимо е устройството да има JailBreak),Android,Symbyan и Windows устройства.
В комплекта е включен и диск (за PC) с инсталационни файлове и ръководство спрямо различните мобилни и компютърни операционни системи.
Това е интерфейс скенер за диатностика на превозни средства ,който се изпалзва за четене и изчистване на грешки ,откриване на проблеми по автомобила,следене на обороти на двигателя,скорост на автомобила и много други функции.
Програмите с които ELM-327 работи са изключително лесни за използване.

Начин на работа с уреда:
1.Включете уреда към буксата на своя автомобил.
2.Свържете се към уредът с Bluetooth на вашия телефон.
3.Стартирайте програмата за автодиагностика.

БУКСА OBD-2 ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛ БУКСА OBD-2 ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛ БУКСА OBD-2 ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛ БУКСА OBD-2 ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛ БУКСА OBD-2 ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛ