Разгледайте нашите предложения от Автоаксесоари,Ниски цени,Бърза доставка
  • Къде се намирам

ФАЗОМЕР С ДИСПЛЕЙ,ПРОФЕСИОНАЛЕН

ID ФАЗОМЕР С ДИСПЛЕЙ,ПРОФЕСИОНАЛЕН

25.99 лв

20.00 лв
Добави в кошницата

Пробна лампа за тестване на автомобили,фазомер с дисплей - 3605

Тестер за вериги за 3-70V DC системи, използван за откриване на захранване, заземяване и намиране на къси съединения и прекъсвания в проводниците.

Проектиран за проверка на камиони и различни електрически вериги на превозни средства, използвани за тест за прекъсване на захранването, индукционен тест, тест за напрежение.

Висококачествен материал

Тестерът за електрически кабелни вериги е изработен от висококачествена ABS пластмаса, закалените и закалени сонди от въглеродна стомана са хромирани, което позволява на острите стоманени сонди лесно да пробиват изолацията на проводниците, за да проверят веригите.

Дългият пружинен проводник на 12V електрическият тестер може да се разтегне на около 1 метър, а жицата е удебелена, така че жицата да не изгори, когато температурата на частта се повиши.

Двупосочен режим на тестване.

Цифровият дисплей ви позволява да виждате резултатите от теста по-ясно, което ви дава по-добро изживяване при използване.

Настройте тестер за двупосочна верига за напрежение, прикрепете скобата или към отрицателна, или към положителна земя, светлинно излъчващия диод на печатната платка за индикация на полярността, червената светлина показва положителна полярност, а зелената светлина показва отрицателна полярност.

Преносим размер.

Този тестер за вериги на кола има преносим размер и лесен за съхранение, а лекият му дизайн е супер лесен за носене.

Можете лесно да съхранявате този инструмент в колата си.

Широко приложение за проверка на вериги, предпазители, превключватели и окабеляване на автомобили, ремаркета, лодки, мотоциклети и други системи с ниско напрежение.

Свържете скобата тип "алигатор" към земята, след това вземете сондата, за да тествате веригата.

Ако индикаторът свети, има електричество.

ФАЗОМЕР С ДИСПЛЕЙ,ПРОФЕСИОНАЛЕН ФАЗОМЕР С ДИСПЛЕЙ,ПРОФЕСИОНАЛЕН ФАЗОМЕР С ДИСПЛЕЙ,ПРОФЕСИОНАЛЕН ФАЗОМЕР С ДИСПЛЕЙ,ПРОФЕСИОНАЛЕН ФАЗОМЕР С ДИСПЛЕЙ,ПРОФЕСИОНАЛЕН ФАЗОМЕР С ДИСПЛЕЙ,ПРОФЕСИОНАЛЕН