• Къде се намирам

Подгряваща седалка за кола 12V

ID podgryavashta sedalka za avtomobil 12V

 

ОЧАКВАНА ДОСТАВКА


Разработено на принципа на електрическото одеало, изделието е лесно за употреба и ще донесе чудесно облекчение, особено за хора страдащи от ревматизъм, изстиващи крайници, втрисане и болки в гърба. Постелкатаможе да се ползва, както при сурови планински зими, така и при по-влажен морски климат. Истинско удоволствие от нея ще изпитате, когато се качите в студения автомобил рано сутрин на път за работа или в края на деня, след изтощителен ден в офиса. Тя, за разлика от климатика, загравя веднага и почти мигновенно ще изпитате блаженната топлина, разстилаща се по тялото.

ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА И СЪХРАНЕНИЕ
За да използвате възглавницата – просто я включете в запалката на автомобила. С термостата за регулиране на температурата избирате степента на произвежданата топлина, като може да го редуцирате или увеличавате във всеки избран момент. За вашата безопасност е инсталирана специална защита срещу прегряване. За да я изключите, простро я отсранете от захранването. Зарядното има прекъсващ бушон, който предпазва от изгаряне.

БЪРЗОЗАГРЯВАЩА ТЕХНОЛОГИЯ И ЗАЩИТА
Продукта достига до впечатляващите 56 градуса само за 5 минути след включването му. Има две степени на регулиране! Ако седалката вдигне температура до 65 градуса, същата се изключва автоматично. Под 5 градуса също се изключва.

Седалката е направена от негорим материал, който не може да се запали !

Продуктът се поставя на седалката и с ергономичния си вид пасва идеално на телосложението на възрастен човек, като спомага на кръвообращението, за да избегнете неприятното схващане в краката. Съхранявайте я на сухо място, и не забравяйте да я изключите от запалката при напускане на автомобила.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:
Модел: електрическа възглавница за автомобил- Плюшена;
Вид: плоска;
Материал: плюш лукс
Размер: 50/100 см;
Зареждане: 5Amp към 12V, в запалката на превозното средство;
Характеристики: термостат, защита от прегряване;
Цвят: черен;
Тегло: 600 гр;
В ПАКЕТА:
1 брой възглавница
1 захранващ кабел
Инструкции за употреба

Подгряваща седалка за кола 12V Подгряваща седалка за кола 12V Подгряваща седалка за кола 12V Подгряваща седалка за кола 12V Подгряваща седалка за кола 12V Подгряваща седалка за кола 12V Подгряваща седалка за кола 12V

За контакти:

0878790972
office@automotomix.com